1 Kasım 2010 Pazartesi

Anıların ritmi güzel olmalı...


Bu hafta anlatacak çok hikayemiz, ama ilkinin benzersiz bir ritmi var. Nasıl mı? 30 yaşına basan genç bir beyefendinin kutlaması vardı geçen akşam. Dostları olarak hayatında yer alan muhteşem güzellikteki hanımefendiler, yeni yaşı için sadece ona özel bir pasta hediye etmeye karar verdiler.  Özenliydiler, dj ruhunu anımsatan bir dilekleri, beyefendiye dair iyi ipuçları vardı: İçinden iyi müzik geçen hoş bir blog sayfası, Pıoneer kulaklıklarıyla fotosu,  ritimden iyi anlayan dj ruhu olgusu... Benim Touchdown’da, kendi arkadaşlarıma karışık kaset kıvamı listemle ve bol destekle amatör djlik yapmışlığım vardır, ama hiç bilmem anlamam müzik aletlerinden, habersizimdir dokununca ruha verdiği ritimden. Ama ben zaten ahçı yamağıydım; pastanın şefi Selçuk’tu, üstelik müziğin ruhu kadar aletlerine merakı da çoktu. Hal böyle olunca içine beyaz çikolata parçaları gizlenmiş yoğun bitter çikolatalı, dışı Pıoneer mixer seti ve dj kulaklığı ifadesinde şekillenmiş gördüğünüz pastayı hazırladı… Sonrası? Şimdi duyduk ki gece pek güzel geçmiş, 30 yaşını karşılayan beyefendi pastasını pek sevmiş, dostlar hep gülümsemiş...  Hal böyle olunca nice mutlu kutlu yıllar demek gerekir. Ötesi? Ne güzel bir gün bugün.

4 yorum:

Aykedisi dedi ki...

Sevgili Simten ve Selçuk... Hem hayallerimizden güzel, hem de tahminimizin çok çok ötesinde leziz bu şahane pasta için tekrar teşekkür ederim. Çok güzel bir doğumgününün, en lezzetli ve en çok dikkat çeken parçası oldunuz. Ev yapımı mutluluklar için tekrar çok teşekkür ederim.

hikky dedi ki...

Bir pastayı yiyerek hiç bu kadar özel hissetmemiştim kendimi. Hele bir şekilde bana dair bir blog yazısına dahil olduğumu görünce daha da bir farklı mutlu oldum, gecenin vazgeçilmez bir imzasını sizin pastanız attı hafızama, ellerinize sağlık, çook çook teşekkürler

robocub dedi ki...

ellerinize saglik. hem tadi hem de gorunusu cok basariliydi.

ev yapımı mutluluklar dedi ki...

Ne güzel sözler, çok teşekkürler. Mutluluğa böyle ortak olabilmek esas ne büyük keyif ve huzurdur.

Yorum Gönder