9 Kasım 2010 Salı

Fotoğraf karelerinde hayat

Adam 30 yaşının arifesinde, kadın sürpriz kutlama hazırlığının telaşında başladı hikaye. Hayatı bir film, içinde de tüm sevdikleri olsa keşke dedi kadın. Ağzımdan olur pek rahat çıktı, Selçuk’a hiç sormadan üstelik. Elimde değil ne yapayım, herkes sevilmek ister, ama sevildiğinden memnuniyet duymanın ötesine en çok sevdiğini dillendirenin ses tonu geçer, ben de ona hayır demeyi bilmem. Sevenin gururu vardır, hassaslığı vardır, inanılmaz bir öz güveni vardır, hayran bırakır kendisine… Bir telaş, bir keyif Selçuk’a anlattım, bayıldı fikre. Devamında o özenle hazırlandı pastanın içi de dışı da. Ötesi: Duyduk ki gece güzel geçmiş, yeni anılar birikmiş, adam mutlulukla yeni bir yaşa girmiş, dostlar keyiflenmiş, kadın sevinmiş. Hal böyle olunca, kocasına lezzet tadında bile “Keep on rolling your dreams” diyebilen sevgi dolu kadına ve 30’larına başlangıç yapan değerli eşine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Sonuç:  Bugün, biraz lodoslu, ama gene de güzel bir gün. Canım bir Belkıs Özener cd’sini takıp “Hayat sevince güzel”i dinlemek istiyor…

2 yorum:

Kuzey dedi ki...

Özen, sevgi, yaratıcılık ve yetenekle yaratılan bu pasta için ne kadar teşekkür etsem az. Bir önce ki hafta yaptığınız muhteşem DJ pastasından ve sonrasında yaptığımız telefon görüşmelerinden zaten çok güzel bir pasta yapıcağınıza emindim ama ortaya çıkan şey hayallerimdekinden bile güzeldi ki hayal gücüm fena sayılmaz :)
Simten ve Selçuk bizim için çok özel bir günde en az o gün kadar özel ve inanılmaz lezzetli bir pasta yaptığınız için tekrar çok teşekkürler.

Miss_Miss dedi ki...

yetenek sizsiniz:)

Yorum Gönder